About us

Aaiko is er voor de moderne powervrouw. Zij die zo veelzijdig is, maar vooral volledig in haar vrouwelijke kracht staat als een geliefd en gerespecteerd persoon. En dat is precies wat het hart van Aaiko doet kloppen.

Ons merk begon in 2005 vanuit een gepassioneerde visie en gevoel voor creativiteit. Oprichtster Pauline Brakenhoff richtte Aaiko op vanuit de ambitie om creativiteit uniek te combineren met commerciële ontwerpen. Aaiko kan hierdoor feilloos de brug van catwalk naar sidewalk creëren. In een ode aan dapperheid en nieuwsgierigheid, is elke collectie geïnspireerd door een reis, zowel over de wereld als in tijd. En dat zie je terug in alle collecties.

Ondertussen is Aaiko gegroeid tot een internationale modemerk met verkooppunten in meerdere landen. In deze groei hebben we ervaren hoe belangrijk het is om bij onze basis te blijven: tijdloze en innovatieve ontwerpen die er voor zorgen dat elke vrouw altijd comfortabel en mooi gekleed is.


THE AAIKO WOMAN

There is always a two-sidedness to be found in Aaiko. That's actually already in the name: in Japanese, Aaiko means "beloved," while Old German translates this to "tough". And that also shapes our brand and our customers. The Aaiko woman is versatile in every way, but certainly always feminine and strong, soft and powerful. That endless versatility of the Aaiko woman will always be a source of inspiration for us.


IN ALL HER DIVERSITY, THE AAIKO WOMAN IS AN ENDLESS SOURCE OF INSPIRATION.

Be Aaiko

Fashion is een middel om ons uit te drukken in de wereld, en dat is iets wat oprichtster en eigenaresse Pauline Brakenhoff het beste begrijpt. Ze onthult de raakvlakken van haar goed gestylede week, met de outfits van werk tot weekend.

Wat is je beste tip in het leven? Geef nooit op, blijf altijd doorgaan. Gewoon proberen en doen, als je maar hard genoeg werkt, komt het vanzelf naar je toe.

Aaiko is een echt vrouwenbedrijf, opgericht voor en door vrouwen.