The world with grown up Alice (eat me, drink me)

Alice in wonderland is het synoniem voor nieuwsgierigheid, deurtjes opentrekken en het ontdekken van de wereld. In haar fantasiewereld stelt ze ontelbaar veel vragen, is ze niet bang en opzoek naar avontuur. Het zijn deze kinderlijke eigenschappen die we in onze realistische wereld vaak zijn verloren maar stiekem nog wel naar verlangen. De clash tussen de neutrale realistische wereld en de kleurrijke fantasiewereld komen in dit blok samen en creëren een geheel. Het laat zien dat we nog steeds kunnen genieten van onvoorspelbaarheid en verrassing. 

Kleur: in dit blok combineren we een zee van pastels zoals mauve en pebble met candy pop colours zoals apricot en ginger. Mauve is een nieuwe trend kleur die we volgend jaar veel zullen gaan zien en in meerdere seizoenen zullen terug zien komen. Met hier en daar een goud spark voor een fantasy touch in dit blok. 

Prints: De apricot flower print refereert naar de dansende bloemen uit Alice in wonderland en zijn in een moderne en volwassen look neergezet. Door de vele kleuren die in de print zitten is hij makkelijk te combineren en door zijn uitgesprokenheid ben je gelijk dressed up! De ikat print is een goede melter voor als overang tussen deze en het vorige blok.

De items in dit blok zijn uitgewerkt met veel frill en ruffle details, girly dresses en fantasy materials. Echte Key items in dit blok zijn de ginger pants in combinatie met de mauve blazer. Opvallend is het summer quilitng jacket, storky knitwear cardigan, zigizag ajour sweater en flower print jumpsuit. Ook het mauve flower setje is een leuke eyectacher, trend gericht en een leuke aanloop voor naar de zomer.

Poppy red

De kleur poppy red speelt een belangrijke rol in dit thema, het krachtige rood staat voor confidence, opvallen en verleiding. Deze powerful red word gecombineerd met een bright fuchsia voor een stylische look.

Painted flower print

Prints: De painted flower print geeft een speelse en artistieke look. En past daarom perfect in dit thema. Daarnaast zien we een elegante jacquard bloem geweven op een chiffon. Deze print weet als geen ander de trend fuchsia meets red perfect neerzetten en zorgt door zijn materiaal voor een chique touch binnen het thema.