The art of adventure

Dat we tegenwoordig overal kunnen werken waar en wanneer we willen heeft een nieuw vrijheid met zich mee gebracht. Een vrijheid die is voortgekomen vanuit een opgesloten periode. Het overal kunnen en willen zijn heeft de grenzen vervaagd tussen landen en culturen. We voelen de drang en nieuwsgierigheid om er weer op uit te gaan en te onderzoeken wat de wereld ons nog meer te bieden heeft. Als neo nomads gaan we op avontuur en laten we ons inner child weer groeien. Door het contact dat we hebben van over de hele wereld geeft dat het gevoel dat we onderdeel zijn van een geheel of wel een cosmos. De inspiratie is oneindig en we halen verbintenis uit cultuur sharing en artistieke passie. Als cosmos women ben een vrouw van de wereld en die ben niet alleen maar met elkaar. 

De cultuur sharing zoeken we op in kleinste dingen zoals nieuwe gerechten proberen maar ook vanuit andere werk plekken werken. Niks staat meer vast en alles kan. Het is voor iedere persoonlijk hoe je je grenzen verlegd. Maar dat opzoek gaan naar avontuur, de behoefte aan onbezorgdheid is nu ons grootste verlangen.

 

Poppy red

De kleur poppy red speelt een belangrijke rol in dit thema, het krachtige rood staat voor confidence, opvallen en verleiding. Deze powerful red word gecombineerd met een bright fuchsia voor een stylische look.

Painted flower print

Prints: De painted flower print geeft een speelse en artistieke look. En past daarom perfect in dit thema. Daarnaast zien we een elegante jacquard bloem geweven op een chiffon. Deze print weet als geen ander de trend fuchsia meets red perfect neerzetten en zorgt door zijn materiaal voor een chique touch binnen het thema.