Wait for the light to happen

Zonsondergangtaferelen spelen met op de meest creatieve manier met kleur in de lucht. Een blend van oranje tonen verkleuren van licht tot donker en vervagen samen tot een glorieus beeld. In deze capsule staat ‘’in het moment leven’’ centraal. Het moment van zonsondergang is van korte duur maar bereikt in weinig tijd toch een hoge graad van geluksgevoel. Een zonsondergang leert je om te genieten van het hier en nu want voor je weet is het moment al voorbij. Don’t chase the light, be the light.

In het kleurpallet creëren we een zonsondergang na met tonen van Apircot en mecca orange. We verfrissen het beeld met les blancs en natural kleuren. Ook een bright violet zorgt voor speelsheid in het kleurbeeld en gaat perfect samen met de oranje tinten. 

De tribal print in deze capsule is ansich al plaatje om naar te kijken, hij is vernieuwd in zijn vorm en maakt deze capsule tot een krachtig geheel. De summer flower is fijne toevoeging en zorgt voor meer diepgang in het beeld.

Key looks zijn: de white embroidery set, de sunset maxi dress en het festive item binnen dit beeld is de violet shine dress.

Poppy red

De kleur poppy red speelt een belangrijke rol in dit thema, het krachtige rood staat voor confidence, opvallen en verleiding. Deze powerful red word gecombineerd met een bright fuchsia voor een stylische look.

Painted flower print

Prints: De painted flower print geeft een speelse en artistieke look. En past daarom perfect in dit thema. Daarnaast zien we een elegante jacquard bloem geweven op een chiffon. Deze print weet als geen ander de trend fuchsia meets red perfect neerzetten en zorgt door zijn materiaal voor een chique touch binnen het thema.