Create your life time summer story

Het gevoel van een artisan touch heerst in deze capsule. We zien veel handcrafted materialen, stoffen en uitwerkingen in tapes en details. Ambacht en oostelijke warme kleuren zorgen voor een etnisch gevoel. Het weergeeft een geheel nieuwe vorm van het ‘’idee’’ van zomer. Je voelt vrijheid en cultuur samen komen.  Een spirituele reis naar Bali of culturele reis naar India verlegd de grens van ontdekking en innerlijke groei. Een zomer die je inspireert voor de rest van je leven.   

Het kleurpallet van deze capsule bestaat uit warme en etnische kleuren. Droge zand kleuren gecombineerd met wit en zwart. De ethnische print komt voort uit pure ambacht. Oorspronkelijk is de print een handblock print. Het woord zegt het al maar prints als deze worden daadwerkelijk nog met de hand gemaakt. De kleine ongelijke details in de print zorgen ervoor dat het gevoel van de handblock techniek vasthoud.

Key looks in deze capsule zijn de : dusty sun lurex set en de ecovero chiffon print set. Daarnaast ga je in elke capsule 1 of meerder ‘’festive’’ items vinden voor een heerlijke zomer

Poppy red

De kleur poppy red speelt een belangrijke rol in dit thema, het krachtige rood staat voor confidence, opvallen en verleiding. Deze powerful red word gecombineerd met een bright fuchsia voor een stylische look.

Painted flower print

Prints: De painted flower print geeft een speelse en artistieke look. En past daarom perfect in dit thema. Daarnaast zien we een elegante jacquard bloem geweven op een chiffon. Deze print weet als geen ander de trend fuchsia meets red perfect neerzetten en zorgt door zijn materiaal voor een chique touch binnen het thema.