Ready for take off

Diepblauw zee water, gele stranden en wit schuim van de golven, vormen het ideale kleurpallet voor de zomer. De pittoreske straatjes van Lissabon lijken rechtsreeks van een ansichtkaart te komen. Het vakantiegevoel heerst pas echt wanneer je met je voeten op het nét te hete zand je handdoek uitrolt en de geur van zout en zonnebrand zich vermengen.

Het kleurpallet is gebaseerd op het ideale ‘’strand beeld’’ van Portugal. Bright gold, Portugese blue en Les blancs vormen een eenvoudig maar krachtig geheel samen.

Ook in de print is deze kleuren combinatie terug te vinden en versterkt daarmee het kleur balans binnen deze capsule.

Key looks zijn de printed suit, bright gold set en de 3 pieces white suit. Deze suit zien we als een zomer suits you. De kwaliteit is luchtig en geeft een casual yet chique uistraling. Deze suit komt met een blazer, kort gilet, lange wijde broek of short en is zo dus naar ieder zijn wil te combineren tot een stylish outfit

Poppy red

De kleur poppy red speelt een belangrijke rol in dit thema, het krachtige rood staat voor confidence, opvallen en verleiding. Deze powerful red word gecombineerd met een bright fuchsia voor een stylische look.

Painted flower print

Prints: De painted flower print geeft een speelse en artistieke look. En past daarom perfect in dit thema. Daarnaast zien we een elegante jacquard bloem geweven op een chiffon. Deze print weet als geen ander de trend fuchsia meets red perfect neerzetten en zorgt door zijn materiaal voor een chique touch binnen het thema.